Kafija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Koraļļu klubs veikals, SIA

Miera 97, Rīga LV-1013
Uztura bagātinātāji, vitamīni, PH, skābju sārmu līdzsvars, ūdens bagātinātājs, coral-mine, minerālvielas ūdenim, D3 vitamīns, stress, stresa noturība, menopauze, sievietes veselība, vīrieša veselība, imunitāte, kaulu veselība, zobu veselība, kairinātas zarnas sindroms, zarnu trakta veselība, serotonīns, kortizols, virsnieres, nieres,

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Penāļi, Somas, mugursomas, maciņi, Kārtridži, Datortehnikas tīrīšanas līdzekļi, Kafijas automāti un kafija

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Līva" ir standarta klases viesnīca Liepājā ar vairāk nekā pusgadsimtu senu vēsturi. "Līva" piedāvā 115 viesu numuriņus, kas iekārtoti un aprīkoti atbilstoši dažādu viesu ‒ gan aktīvu darījumu cilvēku, gan taupīgi noskaņotu pludmales apmeklētāju prasībām.

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Stārķi, degvielas uzpildes stacija, automazgātava

Abrenes 38a, Viļaka, Balvu nov., LV-4583
gāzes balonu apmaiņa, auto piederumi, pAŠAPKALPOŠANĀS AUTOMAZGĀTAVA, pašapkalpošanās auto mazgāšana, kafija

Spec-X , Sadzīves tehnikas remonts, elektronikas remonts,remontdarbnīca

Peldu 6, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jebkuras sadzīves un rūpnieciskās elektronikas remonts (veļas un trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, televizori, datori, portatīvie datori, kafijas aparāti, digitālie fotoaparāti un videokameras, mūzikas centri u.c.) ĀTRI, KVALITATĪVI UN LĒTI! Garantija. Strādājam arī brīvdienās. Mēs varam to, ko nevar citi! Bezmaksas konsultācijas! Meistara izsaukums jebkurā Jums ērtā un visīsākajā laikā! Mēs strādājam priekš Jums! Mūsu darbnīca atrodas mājas pagalmā.

Amber Cosmetics, SIA

Uzānu 2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Mūsu produkti: ✓ Sejai ✓ Ķermenim ✓ Matiem ✓ Vannai Mūsu stāsts nav tikai par kosmētiku:

Vegan Fox iedvesmo gan mūs pašus, gan citus. Ejot savu ceļu, katram ir iespēja mainīt šo pasauli, kur cienīgi dzīvo gan cilvēki, gan dzīvnieki. Kosmētikas izvēle ir tikai viens solis, kas parāda mūsu attieksmi un lietas, kas mums rūp.

ZL.LV iesaka

Līra, kafejnīca

"Stacija" , Valkas pagasts, Valkas nov. LV-4701
Par kafejnīcu: Iespējams rezervēt telpas nelielām svinībām līdz 20 cilvēkiem. Ir iespējams pasūtīt ēdienu līdzi ņemšanai. Kafejnīca atrodas autoservisa "Ligumss" telpās.

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Par mums:

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca, nodrošina pilnu ēdināšanas servisu - brokastis, pusdienas, vakariņas, izbraukuma banketus. Tāpat ir iespējams pasūtīt sev tīkamus banketus.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Panna Cafe Koknese, kafejnīca

Blaumaņa 30A, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Par mums:

Panna Cafe Koknese laipni aicina pie sevis uz gardām, svaigi gatavotām maltītēm visas dienas garumā. Pie mums darbojas klientu zāle ar 34 vietām un papildus banketu telpa līdz 30 vietām. Vasarā ir jauka, puķu ieskauta terase. Mājīgā un gaumīgā banketu telpa pieejama visu veidu svinībām un tūristu grupām.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

AZA lietotas preces

Zemnieku 4a, Liepāja, LV-3401
Par veikalu:

AZA - lietotu preču veikals Liepājā ar lielu sortimentu un laipnu servisu! Mēbeles un sadzīves tehniku var apskatīt klātienē un iegādāties jums ērtākā laikā, iepriekš zvanot pa tel. 26970288. Piedāvājām arī piegādi uz mājām. Laipni gaidīti!

CAPS! Chocolate, SIA

Gustava Zemgala gatve 74, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ekskluzīvi, eleganti, garšīgi... Tas ir CAPS! Luksusa šokolādes dāvanas. Izgatavojam augstas klases saldumus Latvijā. Izvēloties mūsu šokolādi, jūs radīsit paliekošu iespaidu. Piedāvājam šokolādes tāfelīšu dekorēšanas un apaļo trifeļu dekorēšanas meistarklases. Plašā izvēlē korporatīvās dāvanas.

Theo-Astra, Zīlēšanas salons

Miera 10, Rīga LV-1001
Par mums:

Theo-Astra sniedz zīlēšanas un pareģošanas pakalpojumus. 

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Gardumgardi, kafejnīca

Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Apraksts: Pusdienu restorāns. Banketi. Izbraukuma ēdināšana.