Kafija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Rota, veikals

Tirgotāju 16b, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Svinību izrotāšanu ✓ Sezonālie ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Dāvanu iesaiņojumi ✓ Pulksteņi ✓ Interjera dekori ✓ Saldumi ✓ Kosmētika ✓ Tēja un kafija ✓ Bēru pušķi Par veikalu::

Veikala "Rota" gaišajās un mājīgajās telpās smaidīgās un zinošās pārdevējas palīdzēs orientēties plašajā preču piedāvājumā. Mūsu sortimentā ir dažādi sezonālie ziedi, grieztie ziedi, ziedu pušķi, telpaugi, māla izstrādājumi, rotas lietas, tējas, kafijas un saldumi, stikla un māla izstrādājumi, kosmētika, somiņas, iesaiņojumu un vēl daudz daudz kas cits. Un gandrīz  viss ir no pašmāju ražotājiem.

Atēna Pallāda, zīlēšanas salons

A.Čaka 70-52a, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Ģimenes aizsardzība un labklājība ✓ Lāstu noņemšana ✓ Zīlēšana ar kārtīm ✓ Enerģētiskā aizsardzība ✓ Baltā mīlestības maģija ✓ Kodēšana veiksmei ✓ Biznesa prognozes Par salonu::

Lai sevi pasargātu no nevajadzīgiem minējumiem par turpmāko un rastu izeju no bezizejas, ir vajadzīgs labs padomdevējs. Kur to rast? Cilvēki ar īpašām spējam var palīdzēt ne tikai šādos gadījumos. Jebkuras sarežģītas situācijas atrisinājums (neatrisināmu problēmu nemēdz būt!) vai savu vēlmju piepildījums ir iespējams, ja savu sāpi uztic profesionāliem gaišreģiem. Zīlēšanas salona "Atēna Pallāda" zīlnieces piedāvā visdažādākos zīlēšanas veidus.

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

Stieress, SIA, Kempings

Upesgrīva, "Stieres" , Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Pakalpojumi:: ✓ Sporta laukums ✓ Volejbola laukums ✓ Novuss ✓ Galda teniss ✓ Autostāvvieta ✓ Kafejnīca-bārs ✓ Banketu zāle ✓ Semināru telpa ✓ Kempinga mājiņas ✓ Telts vietas ✓ Kempinga vietas ✓ Treilera vietas ✓ Dušas ✓ Grils

Cepliņi, SIA

Liepājas 12, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pakalpojumi: ✓ Banketu galdi ✓ Kāzas ✓ Korporatīvie pasākumi ✓ Izbraukuma tirdzniecība ✓ Kafijas pauzes Par uzņēmumu:

SIA "Cepliņi" komanda piedāvā klientiem ēdināšanas pakalpojumus gan Skrundā, gan arī ārpus tās. Kāzas, korporatīvi pasākumi, banketu galdi, izbraukumu tirdzniecība, kafijas pauzes. Mums ir svarīgi, lai tiktu izpildītas ne tikai klientu vajadzības, bet arī vēlmes. Varam nodrošināt ēdināšanas pakalpojumus neierobežotam personu skaitam! Zvani - vienosimies!

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Aktivserviss, SIA, ELECTROLUX servisa centrs

K.Barona 130 k.2, Rīga LV-1012
ELEKTROLUX serviss, servisa centrs, AEG remonts, AEG serviss, ZANUSSI remonts, Zanussi serviss. AEG, ELECTROLUX, (elektrolukss) ZANUSSI, Husqvarna, ELEKTROHELIOS, ALNO, ARTHUR MARTIN, ASKO, BAUKNECHT, BENDIX, EUROCLEAN, NILFISK, JUNO, ROSENLEW, VOLTA, PRIVILEG, MENALUX, REX - ELECTROLUX, VOSS - ELECTROLUX, SMEG, SIRIUS, Falmec, (FALMEK)

Riepu garāža

Ganību dambis 25e, Rīga LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.

Autoserviss Auto Centrs Rencēnu, Valeroniks, SIA

Meirānu 6, Rīga, LV-1073
Autoserviss Auto centrs Rencēnu pakalpojumi:: ✓ Sagatavošana tehniskajai apkopei ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu serviss: montāža, balansēšana ✓ Savirzes un sagāzuma regulēšana ✓ Ritošās daļas un piekares remonts ✓ Datordiagnostika ✓ Kondicioniera uzpilde un remonts ✓ Signalizāciju un imobilaizeru uzstādīšana ✓ Starteru un ģeneratoru remonts ✓ Auto elektriķis ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude uz stenda ✓ Izplūdes gāzu (atgāzu) mērījumi

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

Novapack, SIA

Standarta un individuāls iepakojums!
Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produktu kategorijas: ✓ Individuāls iepakojums ✓ Papīrs ✓ Papīra maisiņi ✓ Papīra formiņas ✓ Veidnes cepšanai ✓ Salvetes, paliktņi, paplātes ✓ Kartona kastes ✓ Konteineri ✓ Glāzes ✓ Fast food iepakojums ✓ Trauki, šķīvji, piederumi ✓ Pudeles, kārbas ✓ Aksesuāri un vienreizlietojamais apģērbs ✓ Patēriņa iepakojumi ✓ Iekārtas

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Mazā Parīze, kafejnīcas ēdienu piegāde, banketi, SIA Lucrum

Piegāde ar Bolt Food!
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Atbalstām vietējos ražotājus: Mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus produktus no vietējiem ražotājiem. Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Automazgātava Stārķi

Abrenes 38a-1, Viļaka, Balvu nov., LV-4583
Degvielas uzpildes stacija un veikals "Stārķi": ✓ Pārtikas preces ✓ Kafija līdzņemšanai ✓ Degvielas, naftas produktu tirdzniecība ✓ Auto mazgāšana, salona tīrīšana ✓ Auto piederumi ✓ Ir putekļu sūcēja pakalpojumi ✓ Gāzes balonu apmaiņa

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19a, TC "Sky&More", Rīga, LV-1005
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.