Kafija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Zobu feja, Bērnu stomatologi, zobu fejas, Sky Dream Clinic, Zobārstniecība un mutes higiēna, Zobārstniecības klīnika Rīgā, VEF rajonā, Bērnu zobārsts, stomatologs, stomatoloģija, Zobu implantācija, protezēšana, zobu venīri, implanti, luminīri, krāsainas plombas, ultraskaņas higiēna, breketes, Airnivol, ortodontija, entodontija, zobu

Serpentīns, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Strazde , Strazdes pagasts, Talsu nov., LV-3291
Par kafejnīcu:

Kafejnīca Talsos, pie Talsiem, Talsi, šosejas malā, kolosāla atpūta brīvā dabā, laba virtuve, banketi, dzīvā mūzika. Pusdienas, kafija pie dabas, šosejas malā. Pieejama bērnu ēdienkarte, rotaļu stūrītis, kā arī telpas svinībām un banketiem. 

Kristīnes picērija un beķereja

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Pagasta ēka" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Apraksts:

"Kristīnes picērija un beķereja" - Tērvetē, pašā ceļa malā, ieguļ maza picērija-beķereja. Picas ar pašu rokām mīcītas mīklas pamatni, šķipsniņa mīlestības un visu to labāko jums. Saimnieces Kristīnes gardās kūkas, našķi, uzkodas un maizītes. Klājam galdus.

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Māsa bārs Dobelē

Brīvības 22, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Piedāvājumā:: ✓ Kafija ✓ Alus ✓ Kokteiļi ✓ Uzkodas ✓ Banketi Par "Māsa":

Vieta, kur atpūsties kopā ar draugiem, ģimeni, mīļajiem

Valhalla Wine & Coffee, kafejnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Visi laipni gaidīti stilīgajā kafejnīcā, kur pazudīs laiks un ir tik labi un jauki. Gaidīti ne tikai pilsētas viesi, bet arī vietējie liepājnieki, baudīt gardus ēdienu un dzērienus. Ienāc, atvelc elpu vasaras kafejnīcā un baudi Liepāju!

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
E.Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Informācijai:

Darba laiks Liepājas restorānam "Tik un Tā...": Mīļie restorāna viesi un Draugi! Biznesa pusdienu bezmaksas piegāde Liepājā darba dienās no 12.00 līdz 17.00, sestdienās no 13.00 līdz 20.00, svētdienās slēgts. Pieņem pasūtījumus līdzņemšanai jebkurā laikā.

Cienījamie liepājnieki un pilsētas viesi!:

Pagatavosim ar mīlestību svētku ēdienus Jūsu galdam! Izvēlaties mūsu piedāvājumu! Pasūtījumu tālr. 29 239 111

Rasa, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par kafejnīcu:

Mūsu mājīgā kafejnīca “RASA” atrodas Dobelē, ceriņu un sniegavīru galvaspilsētas centrā. Tā ir jauka tikšanās vieta, kur Jūs kopā ar ģimeni un draugiem labprāt pavadīsiet laiku. Piedāvājam visa veida banketu galdu klāšanu līdz 150 personām (3 zāles) pie mums un ārpus mūsu telpām.

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Bolers, kafejnīca

Medņu 42b, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Nezaudējiet sajūtas, kuras sniedz jums samtainā Ventspils pludmale, paņemiet mūsu kafiju līdzi! Baudiet sauli un ēdienu, ko pagatavojuši mūsu pavāri. Piedāvājumā 24 veidu saldējumi un eko kafija.

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
konditorejas izstrādājumi, bērnu picas, uzkodas, kliņģeri, gaļas plates, tortes, smalkmaizītes, tēja, kafija

Putni - Kūku bode, konditoreja

Mātera 40, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam ģimenes uzņēmums, kurš piedāvā gardas kūkas un ēdienus - Jums un Jūsu draugiem.

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63b, Rīga LV-1046
Apraksts: Interneta veikals www.netprice.lv piedāvā saviem klientiem  plašu saimniecības preču, sadzīves tīrīšanas līdzekļu un higiēnas preču  izvēli, kā arī izcilu kafijas sortimentu. Atsaucīgi darbinieki vienmēr  pakonsultēs un palīdzēs veikt pareizo izvēli. Nodrošinām ērtu pasūtījumu piegādi visā Eiropas teritorijā. Uzticami ražotāji un izdevīgas cenas.

Montas gardumi

Lenču 44c, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Kūkas ✓ Vegānu kūkas ✓ Saldie gardumi ✓ Sāļie gardumi ✓ Kliņģeri ✓ Pīrādziņi Par mani:: "Montas gardumi" piedāvā papildināt jūsu svētku galdu ar dažādiem gardumiem - cepu mājas kūkas un citus gardumus jūsu svētkiem, kas gatavoti no svaigiem un dabīgiem produktiem! Iepriecini sevi! :)